Afaayo helpt Springs of Grace met belangrijke faciliteiten

Een belangrijk project in het tweede kwartaal van 2021 wordt Afaayo’s betrokkenheid bij het realiseren van belangrijke faciliteiten bij Springs of Grace. Dit kinderdagverblijf met kleuterschool ten zuiden van Kampala overweegt de opties om de deuren weer te kunnen openen voor leerlingen. Tot nu toe zijn de restricties nog op een niveau dat men moet afwachten en nog niet open kan.

Dus wordt de tussentijd nu benut om een aantal faciliteiten af te ronden zodat men straks grotere aantallen kinderen kan huisvesten. Men was reeds begonnen met het opzetten van sanitaire faciliteiten. Hoewel er een toiletgebouw is opgezet is er helaas geen budget meer om het af te ronden.

Momenteel biedt Springs of Grace ondersteuning bij het thuisleren voor een kleine groep kinderen.